Op vrijdag 7 oktober is het zo ver: Tabernakelspektakel 2022!  Dat het er gaat komen is al een tijdje bekend en nu de taak aan ons om er met elkaar een succes van te maken.

Wat hebben we inmiddels?
We hebben een mooi aantal tafelsponsors, een geweldige maaltijd en een aantal deelnemers en kavels. Die laatste twee verdienen nog wel wat aandacht.
Daarom hierbij een oproep om je op te geven om deel te nemen waarbij ik wil benadrukken dat mensen uit de Dorpskerk ook van harte welkom zijn!

En ……………….we hebben een thema “De Oogst”!

Hoe kan je deelnemen?
Geef u op als tafelgastheer/vrouw. Daarmee reserveert u een tafel voor een door u op te geven aantal personen die natuurlijk zin hebben in een gezellige avond, maar ook …..om mee te bieden!

De tafel indeling bestaat dit jaar uit tafels van 10 personen en als u die niet bij elkaar krijgt vullen wij de tafel verder aan, het gaat tenslotte ook om ontmoeting.
We willen dan ook benadrukken dat iedereen van harte welkom is. Daarom kunt u zich ook zelf of met z’n tweeën opgeven om mee te eten en ……………… te bieden!! Als “vrije inschrijving” wordt u door ons aan een tafel ingedeeld. Dat kan zomaar leuke contacten opleveren!
Ook kunt u bijdragen als tafelsponsor door voor 200 Euro een tafel te sponsoren.

Natuurlijk zijn we ook weer op zoek naar mooie kavels waar op geboden kan worden. Dus ook uw kavel is heel erg welkom! We zijn keer op keer aangenaam verrast door de creativiteit die hierbij aan de dag wordt gelegd en er zitten ook deze keer weer hele mooie tussen.
De belangrijkste doelstelling van het spektakel is, op een andere manier, mensen in en buiten de gemeente bij elkaar brengen. De mooiste kavels zijn daarom die kavels die mensen bij elkaar brengen.
Het tweede doel van het spektakel is geld bij elkaar brengen. Er is altijd geld nodig, en als het dan toch moet laten we dat dan bij elkaar brengen op een leuke manier.
Inmiddels staan we pas op 5 kavels en daar moeten nog minimaal 20 bij om de gewenste opbrengst te kunnen halen.

Dus, meld u aan als gastheer en/of deelnemer (als u dat nog niet gedaan hebt) neem goede zin mee op 7 oktober, geniet en bied!

Tot ziens op vrijdag 7 oktober en opgeven kan via de formulieren achter in de kerk en de daarvoor bestemde box of ook door een email te sturen aan:

 tabernakelspektakel@detabernakel.nl

Met spektakel groet,

Wilco Langevoort
Jeen Bouma
Duward Sikkens
Peter Verstoep