Diaconale collecte: Stichting Het Vergeten Kind

In Nederland verkeren ruim 100.000 (!) kinderen in diepe nood. Ze groeien op in gezinnen met heftige problemen zoals verslaving, schulden en psychische stoornissen. Daardoor krijgen deze kinderen niet de liefde en aandacht die ze nodig hebben, maar worden ze verwaarloosd, mishandeld of zelfs uit huis geplaatst. Ze voelen zich niet gewenst en niet geliefd. Zo opgroeien laat diepe sporen na.

Het Vergeten Kind helpt kinderen nú door hen tijdens kinderactiviteiten weer gewoon kind te laten zijn. Tegelijkertijd doen ze er alles aan om de zorg voor kinderen structureel te verbeteren. Totdat elk kind in Nederland zich gehoord en gezien voelt, op een veilige en stabiele plek woont en zich positief kan ontwikkelen. Zodat ze niet meer het gevoel hebben er alleen voor te staan en ze weer een toekomst hebben om naar uit te kijken. 

Voorganger: 
Drs. Annemarie Kuijvenhoven
Locatie: 
De Tabernakel
Omschrijving : 
Anders-vierendienst met Annemarie Kuijvenhoven en onze Tabernakelband. Thema is: De vervolgde kerk. We kijken naar filmfragmenten en bidden voor christenen voor wie het niet veilig is om in Jezus te geloven. Ook leren we van de vorig jaar overleden Anne van der Bijl, bijbelsmokkelaar en oprichter van Open Doors.
Datum en Tijd: 
zondag, 23 april, 2023 - 10:00
Soort dienst: 
Anders Vieren