Beste mensen rond De Tabernakel,
Hierbij het laatste nieuws m.b.t. ons gemeente-zijn.

1. Zaterdagochtend 13 maart is er bij de Dorpskerk een inzameling van goederen voor de voedselbank. Van harte aanbevolen. N.B. Deze keer op één locatie. Tijd: van 10.30-12.30 uur.
 

2. A.s. zondag 14 maart lezen we over het wonder van de broodvermenigvuldiging (Johannes 6). Ook is er aandacht voor het gebed voor gewas en arbeid en we denken aan de verkiezingen in ons land in deze roerige tijd. Overdenk hierbij alvast de tekst uit Spreuken 29:18 in de Willibrordvertaling ‘Waar het visioen ontbreekt, verwildert het volk’.

Voorzichtig starten we weer met het toelaten van kerkgangers. Maximaal 30 nu nog. Aanmelden voor de komende dienst, zondag om 10.00 uur, kan op meerdere manieren:

  -  via het aanmeldformulier https://detabernakel.nl/aanmelden-dienst

  -  mailen naar dienstreserveren@detabernakel.nl (geef door: naam, adres, tel.nr., aantal deelnemers)

  -  bellen 06 25017317 (bij voorkeur 's avonds).
 

3. Activiteit voor de kinderdienst samen met de kids-kerk van de Dorpskerk:  Een bericht van Naomie Alberts:

Hallo allemaal,
Aankomende zondag gaan we verder of eigenlijk helemaal starten met het 40 dagen project. Nu niet meer alleen een kindermoment in de dienst, maar in een eigen digitale kinderdienst. We gaan 4 zondagen leuke dingen doen, samen bidden en natuurlijk volgen we Jezus. De steen staat hierbij centraal, vertel ik zondag meer over...
Nu zijn er als het goed is al stenen versierd. Die zou ik graag ontvangen a.s. zaterdag  voor 17 uur. Ze mogen in de bak gelegd worden die ik voor mijn huis neerzet, Berkenoord 127 Vaassen. Zondag staat er voor de kinderen een speurtocht op het programma. Ouders krijgen de route in de app en op de site. De kinderen mogen de route speuren door hun eigen stenen te zoeken. De speurtocht levert nog een verassing op het einde, maar die verklap ik zondag pas. Iedereen mag meedoen en de speurtocht zal vanaf 10.00 uur tot 14.30 uur zijn. Als je meedoet hoor ik het graag, dan zorgen we voor voldoende verassingen. Heb er weer heel veel zin in, hoop dat de kinderen er ook weer zin in hebben.
Tot zondag,
Naomie
mnalberts@hotmail.com  Tel. 843315

 

Een hartelijke groet,
ds. Bert Heslinga
06 46458207
ds@bertheslinga.nl