Beste gemeenteleden,
A.s. zondag is de eerste van de 40 dagentijd.
Thema is: ‘Wie ben je eigenlijk?‘ Jezus is 40 dagen in de woestijn. De grootste verleiding is daar misschien wel dat Hij gaat twijfelen aan wie Hij is. Ook wij kunnen twijfelen aan wie of wat we zijn.
In deze dienst wordt muziek gedraaid rond het thema.

Het laatste nieuws over de 40 dagen tijd:

Pasen in Vaassen
Pasen in Vaassen gaat vanaf vandaag van start. Elke dag wordt de site www.paseninvaassen.nl aangevuld met interessante verhalen, muziek en video.

Na eerder een soortgelijke site voor Kerst gemaakt te hebben kwamen er veel vragen van mensen om ook een site voor Pasen te maken. De samenwerkende kerken hebben nu weer een mooi programma samengesteld, waar u/jij tot en met Pasen van kunt genieten. Elke dag worden berichten geplaatst voor kinderen, met muziek, met informatieve teksten en video's.

Iedereen die dagelijks op de hoogte gehouden wil worden kan zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief.

 

Dag ouders en kinderen van de Tabernakel,

Zondag 21 februari begint het 40 dagen project dat we samen met de leiding van de Kidskerk van de Dorpskerk hebben vormgegeven.

De komende 6 weken zal er elke zondag iets voor de kinderen worden gedaan. De eerste 3 zondagen worden er filmpjes gemaakt met evt. een knutselpakketje dat opgehaald kan worden. De andere 3 zondagen zal er ook fysiek iets worden georganiseerd. Houdt deze mail dus goed in de gaten of kijk op de facebook pagina van kidskerk Vaassen. Ook op de gezamenlijke ouderapp zal alle informatie komen rondom dit project.

Voor komende zondag kan er zaterdagochtend een pakketje worden opgehaald in de dorpskerk met een kleurplaat of i.d. je kan het eventueel ook via de mail aanvragen en thuis zelf printen.

mail dan naar kidskerk@hervormdvaassen.nl

We hopen op veel aanmeldingen!

Hartelijke groeten namens alle leiding van de kinderdienst en de kidskerk

P.S.: De filmpjes volgen nog…….