Dag beste gemeenteleden.
We krijgen weer wat lucht. En toch is het nog oppassen geblazen. Als kerk nemen we alle maatregelen die nodig zijn om alles rond de kerkdiensten en andere activiteiten goed te laten verlopen.
Of er straks ook meer kan en mag in De Tabernakel maken we z.s.m. bekend.
Voor nu:  zaterdag 27 juni om 10.30 uur nemen we de dienst van a.s. zondag op. Er kunnen al aardig wat mensen bij zijn. Het gaat deze keer over Psalm 36 en muziek is er van Kees Kuiper uit Zwolle (orgel/piano) en Paula van Drie (dwarsfluit). Wel graag even aanmelden. Dat kan ook alvast voor 5 juni: gewoon op zondag om 10.00 uur!!

De volgende diensten: aanmelden.
U/jij kunt zich/je nog aanmelden voor de dienst van a.s. zaterdag 27 juni om 10.30 uur (en zondag 5 juli 10.00 uur).
Reserveren kan door het invullen van het Aanmeldformulier via https://detabernakel.nl/aanmelden-dienst
Voor wie het niet lukt met het aanmeldformulier kan ook bellen naar 06 25017317, bij voorkeur 's avonds.
Aanmelden kan tot a.s. vrijdag 26 juni, uiterlijk om 20.00 uur.
U/jij ontvangt vrijdagavond per e-mail de bevestiging of kan worden deelgenomen.

Overstapdienst
Op zondag 12 juli is de overstapdienst. 3 kinderen uit De Tabernakel en 2 kinderen uit de Dorpskerk stappen dan over van de kidskerk en kindernevendienst naar de jeugdkerk. Het beloven mooie diensten te worden die beide beginnen om 10 uur. Voor de overstappers en hun familie is er na afloop een gezellige picknick op het grasveld bij De Tabernakel. Het thema is dit jaar: ‘over de grens’. Met de overstappers komen we vooraf 4 keer bij elkaar en dan bespreken we dit thema aan de hand van het verhaal van Ruth.

Geef ze iets mee
Lang niet iedereen kan fysiek bij deze dienst aanwezig zijn. Daarom zouden we het erg leuk vinden als jullie op een andere manier iets van jullie willen laten horen. Vanaf zaterdag 20 juni staat er in De Tabernakel en de Dorpskerk een doos waar je iets in kunt doen voor de overstappers: een kaart of klein kadootje met daarop een wens of boodschap en je naam. Doe je mee? We willen je wel vragen om niet voor één kind, maar voor alle overstappers uit jouw kerk iets in de mand te doen, zodat iedereen evenveel krijgt. Voor De Tabernakel gaat dat om Rens Dijkstra, Feija van Drie en Jente Woudstra en uit de Dorpskerk Sem Buitenhuis en Stijn Klomp. De Tabernakel is open op zaterdagmorgen van 9:30-12:00 en de Dorpskerk ook op zaterdag van 10:30-16:00, dan kun je het brengen.
Alvast bedankt!
Gerriët, Jolien, Monique en Annemarie

Kinderdienst.
Voor de kinderen zit er nu steeds een eigen filmpje bij de video van de kerkdienst. We zijn benieuwd of dat bekeken wordt en hoe u/jij dat vindt – m.n. de gezinnen met kinderen. Graag reacties en tips.
Een hartelijke groet,
Ds Bert Heslinga
06 46458207
ds@bertheslinga.nl