Back to Top

Vrijwilligersavond 24 augustus

De kerkenraad nodigt alle vrijwilligers van De Tabernakel uit voor een gezellige vrijwilligersavond op vrijdag 24 augustus. De avond - van 19.30 uur tot 22.00 uur - zonder toespraken of ander 'moeilijk gedoe', gewoon gezellig met een hapje en drankje in de tuin bij Carla Woudstra. Carla heeft een groot overdekt stuk in haar tuin en verder alle ruimte daaromheen. Adres van familie Woudstra: Oude Sluisweg 12, pal naast de Geerstraatschool, eventueel parkeren op parkeerplaats van de school. Voor meer informatie zie Kerkklank van juni.

9 augustus Zomerzangavond in de Dorpskerk

De Evangelisatiecommissie verzorgt gedurende de zomermaanden een aantal zangavonden. Op donderdagavond 9 augustus wordt de 2e zomerzangavond gehouden in de Vaassense Dorpskerk. Deze begint om 20.00 uur, de kerk is open vanaf 19.30 uur. U kunt gratis aan deze avond deelnemen.
Het orgel wordt bespeeld door Fred van den Berg. Tijdens deze avond zingen we bekende geestelijke liederen. U hoeft geen boekje mee te nemen, want de liederen worden via de beamer geprojecteerd.

26 juli Orgelconcert Andre Knevel in de Dorpskerk

Op donderdagavond 26 juli 2018 geeft de Canadese organist André Knevel een orgelconcert in onze mooie kerk. Zoals zijn naam doet vermoeden heeft André Knevel Nederlandse wortels, hij is opgegroeid in Bussum, maar woont echter sinds 1975 in Canada. Daar is hij vaste begeleider van een mannenkoor. Met de Tsjechische panfluitiste Liselotte Rokyta geeft hij ook soloconcerten in Canada en de Verenigde Staten. Ondanks dat hij al veertig jaar in Canada woont en werkt, is hij ook in Nederland bekend.